Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g74kcal7g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko27g37kcal3.5g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.8g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g137kcal13.1g1.1g8.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689