Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g4.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 2.8g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g31kcal1.4g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko27g16kcal0.7g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g5.2g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302