Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 6.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g2.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g20kcal0.6g3g0.2g0.6g
Valittu annoskoko27g10kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g36kcal1.1g5.6g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193