Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g11g15kcal2.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g35kcal4.8g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko27g17kcal2.4g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g65kcal9g0.4g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480