Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 5.2g3.1kcal0.5g0.2g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0.4g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g134kcal7.6g2.4g10.2g3.6g
Valittu annoskoko27g67kcal3.8g1.2g5.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna13g34kcal1.9g0.6g2.6g0.9g
Arvot/100g100g251kcal14.2g4.5g19g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855