Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 8.6g12kcal0.9g0.2g0.8g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g3.9g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.3g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g83kcal4.4g7.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko27g42kcal2.2g3.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.1g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g155kcal8.2g14.6g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220932