Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g66kcal2g5g3.8g0.4g
Valittu annoskoko27g33kcal1g2.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal0.5g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g123kcal3.7g9.3g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174