Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g7.3g12kcal1.2g0g0.9g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g4.6g5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g53kcal2.6g4.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko27g27kcal1.3g2.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.7g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g99kcal4.8g7.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857