Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g49kcal3.2g2.4g2.8g1g
Valittu annoskoko27g25kcal1.6g1.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.8g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.5g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423