Ranskalaiset lihapullat

Ohjeen aineet on nyt todella sinnepäin..

Naudan jauheliha, 9 %rasvaa 700gr.

2 kananmunaa.

1 pss Pirkka ranskalainen sipulikeittoaines, ruokalusikallinen korppujauhoja, mausteeksi lisäksi suolaa sekä persiljasilppua.

Tästä määrästä tein 26 kappaletta reilun kokoisia lihapullia.

Yhteen ruoka-annokseen 4-5 lihapullaa, painoa yhteensä n. 104 -140 gr.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Ranskalainen sipulikeitto, annos 2,5 dl Kypsennetty (Blå band), annos 250g11g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g47kcal4.4g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko27g23kcal2.2g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g87kcal8.2g3g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398806