Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4.5g5.8kcal0.9g0g0.2g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g42kcal2.6g2.8g1.8g1g
Valittu annoskoko27g21kcal1.3g1.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.7g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.8g5.2g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970