Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g22kcal0.6g3.2g0.4g0g
Valittu annoskoko27g11kcal0.3g1.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal1.1g5.9g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625