Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.3g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g1.8g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g12kcal0.8g0.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko27g6kcal0.4g0.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g23kcal1.5g0.7g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026