Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g117g24kcal0.7g4.4g0.3g1.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g33g16kcal0g4g0g0g
Hunaja 1.7g5.5kcal0g1.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g213kcal3.2g25.8g10g4.8g
Valittu annoskoko260g107kcal1.6g12.9g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna130g53kcal0.8g6.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314