Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g63g138kcal6.7g0.4g10.6g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g94g54kcal1.3g11.6g0.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g389kcal16.2g24.2g22g0g
Valittu annoskoko260g194kcal8.1g12.1g11g0g
Annoskoko puolitettuna130g97kcal4.1g6.1g5.5g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503