Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.8g
Auringonkukansiemen 28g167kcal6.5g3.5g13.9g1.7g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g272kcal8.1g55.5g1g2.8g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.4kcal0.9g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1102kcal35g148g37.8g13.4g
Valittu annoskoko260g551kcal17.5g74g18.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna130g275kcal8.8g37g9.5g3.4g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453