Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)22g56kcal3.9g0.7g4.2g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g105g116kcal21g0g5.3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g30g6.3kcal0.6g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Voi vähäsuolainen 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Soijakastike 5.3g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g58g25kcal0.2g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g508kcal53.2g12.2g28g1.2g
Valittu annoskoko261g254kcal26.6g6.1g14g0.6g
Annoskoko puolitettuna130g127kcal13.3g3.1g7g0.3g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848