Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore33g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g190kcal2.8g11g14g4.4g
Valittu annoskoko261g95kcal1.4g5.5g7g2.2g
Annoskoko puolitettuna130g47kcal0.7g2.8g3.5g1.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839