Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)118g160kcal23.6g0.1g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.9g6.1g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g648kcal53.4g18g40.2g2.8g
Valittu annoskoko261g324kcal26.7g9g20.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna130g162kcal13.4g4.5g10.1g0.7g
Arvot/100g100g124kcal10.2g3.5g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883