Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 175g251kcal27.9g0g15.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl70g238kcal1.4g2.1g24.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g1010kcal59.4g12g80.2g0.2g
Valittu annoskoko261g505kcal29.7g6g40.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna130g253kcal14.9g3g20.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502