Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Oivariini, 60 (100g)6.1g34kcal0.1g0.1g3.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl87g297kcal1.7g2.6g30.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g87g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g823kcal7.6g13.6g81.2g4.4g
Valittu annoskoko261g412kcal3.8g6.8g40.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna130g206kcal1.9g3.4g20.3g1.1g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957