Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1167g237kcal7g44.3g3.5g16.3g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Limemehu (Tymbark), annos 100g333g160kcal0.3g40g0.3g0g
Hunaja 17g55kcal0.1g13.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl43g390kcal0g0g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g2131kcal32.4g258.6g102.6g48.2g
Valittu annoskoko2600g1066kcal16.2g129.3g51.3g24.1g
Annoskoko puolitettuna1300g533kcal8.1g64.7g25.7g12.1g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314