Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1330g1849kcal252.7g0g93.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu549g691kcal60.3g1.6g49.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,3416g270kcal45.7g17.5g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g5805kcal727.4g69.8g288.6g9.4g
Valittu annoskoko2600g2902kcal363.7g34.9g144.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna1300g1451kcal181.9g17.5g72.2g2.4g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701