Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1279g307kcal15.3g43.5g2.6g26.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g746g209kcal4.5g44.4g1.5g18.6g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g32g262kcal0g0g32g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g1565kcal40g177.6g72.2g91g
Valittu annoskoko2600g782kcal20g88.8g36.1g45.5g
Annoskoko puolitettuna1300g391kcal10g44.4g18.1g22.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886