Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g560g672kcal100.8g9.5g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g14g39kcal1.2g2.4g2.7g0g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.1g9g0.1g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium350g1225kcal59.5g224g7.7g21g
Flora ruoka kevyt & paksu350g210kcal3.5g15.7g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g5805kcal356.8g656g186g51g
Valittu annoskoko2604g2902kcal178.4g328g93g25.5g
Annoskoko puolitettuna1302g1451kcal89.2g164g46.5g12.8g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094