Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1760g1885kcal406.4g0g26.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton352g74kcal1.1g5.6g0g0.4g
Oliiviöljy 296g2614kcal0g0g295.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original49g35kcal2g3.9g1.5g1.5g
Hunaja 141g465kcal0.7g113.7g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g10184kcal822g251.8g647.4g7.6g
Valittu annoskoko2604g5092kcal411g125.9g323.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna1302g2546kcal205.5g63g161.9g1.9g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744