Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen668g134kcal4g25.4g2g9.4g
Tuorekurkku, annos 50g1031g413kcal6.2g14.4g1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow374g374kcal86g0g3.7g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g534g855kcal90.9g0.5g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g3551kcal374.2g80.6g120.2g18.8g
Valittu annoskoko2608g1775kcal187.1g40.3g60.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna1304g888kcal93.6g20.2g30.1g4.7g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533