Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g67g13kcal0.9g2g0.1g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Emmental, mustaleima6.7g27kcal1.9g0g2.1g0g
Herkkusieni säilyke 57g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g335kcal9.6g10.4g27.4g4.4g
Valittu annoskoko261g168kcal4.8g5.2g13.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna131g84kcal2.4g2.6g6.9g1.1g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087