Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali169g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g424kcal31g13.2g27g7.6g
Valittu annoskoko261g212kcal15.5g6.6g13.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna131g106kcal7.8g3.3g6.8g1.9g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.5g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213