Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 168g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g56g176kcal11.2g1.1g14g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g641kcal31.2g10.8g52g2.4g
Valittu annoskoko261g321kcal15.6g5.4g26g1.2g
Annoskoko puolitettuna131g160kcal7.8g2.7g13g0.6g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443