Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g83g33kcal0.4g10g0.2g0g
Juuressose Pirkka 500g83g33kcal0.6g7.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g223kcal5g35.2g9g0g
Valittu annoskoko261g111kcal2.5g17.6g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna131g56kcal1.3g8.8g2.3g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522