Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali151g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Porkkanaraaste 200g76g20kcal0.5g4g0.2g1.9g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g11g11kcal0g2.4g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever23g153kcal0.2g0.3g16.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g434kcal5g23.6g34.6g10.2g
Valittu annoskoko261g217kcal2.5g11.8g17.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna131g108kcal1.3g5.9g8.7g2.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007