Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g206kcal0.3g0.1g23.1g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kaurahiutale 23g85kcal3.3g12.9g1.7g2.3g
Vehnäjauho, sunnuntai28g97kcal3.3g19.6g0.6g0.8g
Mansikka, Tuore142g61kcal0.7g11.9g0.3g2.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g28g159kcal2.4g15.6g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1312kcal20g144.2g70.6g11.6g
Valittu annoskoko261g656kcal10g72.1g35.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna131g328kcal5g36.1g17.7g2.9g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.6g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569