Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g224g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste34g132kcal11.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g437kcal25g27.2g24.8g11.6g
Valittu annoskoko261g219kcal12.5g13.6g12.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna131g109kcal6.3g6.8g6.2g2.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922