Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g42g100kcal4.6g1.2g8.3g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g31g14kcal0.7g2.5g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g31g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)2.1g15kcal0g0.1g1.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g42g8.3kcal0.5g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g302kcal12.6g14.4g21.2g2g
Valittu annoskoko261g151kcal6.3g7.2g10.6g1g
Annoskoko puolitettuna131g76kcal3.2g3.6g5.3g0.5g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577