Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g50g33kcal0.8g7.5g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Vihreä papu, pitkä13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g272kcal22.2g21g11.4g3.2g
Valittu annoskoko262g136kcal11.1g10.5g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna131g68kcal5.6g5.3g2.9g0.8g
Arvot/100g100g52kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856