Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g20g55kcal3.5g0.1g4.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%18g50kcal5.3g0.3g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g44g79kcal1.1g3.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g1114kcal75.6g9g85.8g0g
Valittu annoskoko262g557kcal37.8g4.5g42.9g0g
Annoskoko puolitettuna131g278kcal18.9g2.3g21.5g0g
Arvot/100g100g213kcal14.4g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954