Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1168g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g668g134kcal8.7g20g1.3g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Emmental, mustaleima67g274kcal19.4g0g21.4g0g
Herkkusieni säilyke 567g96kcal11.9g1.1g1.7g13.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g3353kcal95g103.6g273.4g43.6g
Valittu annoskoko2610g1677kcal47.5g51.8g136.7g21.8g
Annoskoko puolitettuna1305g838kcal23.8g25.9g68.4g10.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087