Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g600g102kcal11.4g12.6g1.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g270g756kcal51.3g0.1g59.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g135g1215kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g9683kcal553.2g68.8g800.8g17g
Valittu annoskoko2610g4842kcal276.6g34.4g400.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna1305g2421kcal138.3g17.2g200.2g4.3g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492