Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1352g2434kcal332.7g39.2g104g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g902g1082kcal25.2g46g90.2g3.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g68g76kcal0.5g15.6g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g8143kcal725.4g229g479.8g15.6g
Valittu annoskoko2610g4072kcal362.7g114.5g239.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna1305g2036kcal181.4g57.3g120g3.9g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117