Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka390g43kcal4.3g4.3g0.8g3.9g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Porkkana 540g177kcal3.3g30g1.1g13.8g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 390g70kcal2.2g9.8g1.6g2.7g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g15g48kcal0.1g11.8g0g0g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g15g26kcal0g6.1g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g2038kcal48g240.8g75.8g76.4g
Valittu annoskoko2610g1019kcal24g120.4g37.9g38.2g
Annoskoko puolitettuna1305g510kcal12g60.2g19g19.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091