Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee1798g2194kcal377.7g0g71.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon270g326kcal9.2g72.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g226kcal0g55g0g0.9g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g719kcal12.1g12.1g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g7008kcal802.2g290.4g279.2g6.2g
Valittu annoskoko2610g3504kcal401.1g145.2g139.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna1305g1752kcal200.6g72.6g69.8g1.6g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312