Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1444g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g240g72kcal2.4g12.7g0.7g5.8g
Herne 240g166kcal12.2g22.5g1g7.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g480g360kcal19.7g60.1g3.8g0g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.5g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g1320kcal74g205.8g11.8g42.2g
Valittu annoskoko2616g660kcal37g102.9g5.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna1308g330kcal18.5g51.5g3g10.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436