Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g520g1768kcal67.6g351g8.8g27.6g
Kurpitsansiemen, Risetti240g1354kcal43.2g100.8g86.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 160g1079kcal43g11g92.8g19.7g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g96g624kcal14.4g14.4g62.4g0g
Hasselpähkinä 160g1030kcal22.6g5.4g97.6g28g
Pellavansiemen kokonainen 80g404kcal15.8g0.8g33.5g21.1g
Auringonkukansiemen 160g950kcal36.8g20.2g79.2g9.6g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g14419kcal486.8g1007.2g921.4g212g
Valittu annoskoko2616g7210kcal243.4g503.6g460.7g106g
Annoskoko puolitettuna1308g3605kcal121.7g251.8g230.4g53g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305