Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 804g979kcal170.8g0g32.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1573g551kcal28.3g100.7g3.1g50.3g
Rypsiöljy 63g556kcal0g0g62.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon52g63kcal1.8g14.1g0g0g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5236g4449kcal414.8g253.6g196.6g100.6g
Valittu annoskoko2618g2225kcal207.4g126.8g98.3g50.3g
Annoskoko puolitettuna1309g1112kcal103.7g63.4g49.2g25.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359