Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio100g90kcal4.5g5g6g0g
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g529kcal38.4g14.2g35.4g2g
Valittu annoskoko262g264kcal19.2g7.1g17.7g1g
Annoskoko puolitettuna131g132kcal9.6g3.6g8.9g0.5g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251