Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Cashewpähkinä 15g86kcal3g2.8g7g0.5g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1g3.9kcal0.5g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g449kcal20g31.2g25g9.4g
Valittu annoskoko262g224kcal10g15.6g12.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna131g112kcal5g7.8g6.3g2.4g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928