Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 44g156kcal0.8g1.2g16.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kukkakaali 80g19kcal1.4g1.8g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g565kcal21.6g8.4g48.2g6.4g
Valittu annoskoko263g283kcal10.8g4.2g24.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna131g141kcal5.4g2.1g12.1g1.6g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149