Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 153g44kcal1.5g7g0.5g2.8g
Juustoraaste emmental punaleima33g128kcal9.5g0g9.8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 11g28kcal3g0g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 66g217kcal1.3g2g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g834kcal30.6g18g70.4g5.6g
Valittu annoskoko262g417kcal15.3g9g35.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna131g209kcal7.7g4.5g17.6g1.4g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718