Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1002g902kcal45.1g50.1g60.1g0g
Paprika vihreä 251g53kcal2.4g6.3g0.8g4.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sinappi 50g66kcal2.2g7.1g3g0.9g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 1102g1572kcal137.8g3.3g113g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g5287kcal383.4g143.4g354.8g20.4g
Valittu annoskoko2620g2643kcal191.7g71.7g177.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna1310g1322kcal95.9g35.9g88.7g5.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251